čtvrtek 13. června 2013

Článek na přání :)

Chytla jsem se nápadu, co vymyslela moje ségra, a určitě by mě bavilo psát články na přání. Ráda bych vám dala prostor a můžete sem do komentářů psát témata, která vás zajímají z mého života. Nebudu psát vše o co si napíšete, jen vybrané.

Těším se na naše komentáře :)

9 komentářů:

  1. Článek o tom, když jsi byla třeba miminko nebo malá a tak. Třeba fotky a takovýhle ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dianko :), máš můj velký obdiv za to, jaká jsi bojovnice a přeji Ti, aby se ti v životě dařilo :).
    Budu ráda sledovat Tvůj blog, budeš pro mě skvělou inspirací, jak být silnou.
    Taky jsem z Hradce, tak doufám, že se někdy potkáme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mohla by si napsat o tom, co si ráda dělala předtím, nějaké zájmy, co tě bavilo a nějaké zábavné vzpomínky a třeba jestli by ses časem k tomu vrátila nebo jestli to již nebude možné ;) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Co třeba o nějakých osobách co tě motivují jít dál životem (jak živý, tak z minulosti)? A třeba nějaký citáty, který tě drží a řídíš se jimi a tak? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Něco o tobě, což samozřejmě píšeš celou dobu a já to ráda čtu, protože jsi strašně sympatická a statečná osoba, ale myslím takové obyčejnější věci.. o knihách, o filmech, o všem, co máš ráda :) Aby tě čtenáři mohli ještě více poznat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Napiš článek, co teď plánuješ podniknout se svm životem. Co střední škola, potom dál? No prostě tvoje krátkodobé i dlouhodobé plány :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavý by byl článek o tom, jak se k tvojí nemoci stavěla rodina a kamarádi. Jestli ti byli a jsou oporou, jestli jsi nějaké ztratila a naopak nějaké nové získala :).

    OdpovědětVymazat
  8. Velice zajímavý a inspirativní blog.
    Chtěla bych se tě zeptat, protože mě tvé příspěvky velice zaujaly, zda bys se mnou nechtěla udělat rozhovor? Pracuji pro jeden internetový magazín. Myslím si, že tvůj příběh by mohl zajímat velké množství lidí a především si myslím, že bys svojí odvahou a vůlí žít dodala to samé jiným lidem.
    Pokud bys souhlasila, prosím napiš mně na email Kornelova.C@seznam.cz
    Děkuji a přeji ti vše nejlepší do života.
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  9. Třeba jak na to reagují tvoji kámoši a tak...vím, že je to docela omezující, ale jaké je to s protézou? taky tě to omezuje nebo můžeš žít plnohodnotný život? Jak to je třeba s koupáním v bazénu?

    OdpovědětVymazat