pátek 7. června 2013

Fotogalerie No.1

Fotka, kdy bylo všechno nejhorší. Léčila jsem se v nemocnici v Motole (Praha). Neskutečný dávky hnusné chemoterapie. Teď se léčím už ambulantně (doma).

Fotka, jak jsem vypadala před tim vším. Měla jsem krásný dlouhý hnědý vlnitý vlasy. Těším se až mi zase dorostou.

A nakonec, jak vypadám teď :) Vlasy sice rostou, ale mohlo by to jít rychlejc, třeba 1cm za den :D (impossible).

6 komentářů:

  1. Ahoj... objevila jsem Tě díky Facebooku snad skrz nějaké komenty či co....a chci Ti jen vyjádřit podporu... Obdivuju lidi, co se perou s nějakou závažnou nemocí. Tím spíš, když jsou v mém věku....já mam taťku, kterému objevili Parkinsonovu chorobu, takže taky žádná paráda =(. Ale píšu to proto, že jsem Ti chtěla říct, ačkoli Tě neznám, že Ti držím palce, protože vím díky němu, že to neni lehké, ale je obdivuhodné to nevzdat!!

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, jseš moc hezká holka a to i bez vlasů :). Tvůj blog jsem prolítla okem a obdivuju tě, jak se s tím vším pereš :). Přeju hodně štěstí a držím palce :)!

    OdpovědětVymazat
  3. jsi krásná i tak jak jsi teď ! naprosto obdivuju tvojí sílu a to jak ke všemu přistupuješ :) tu hlavní krásu máš uvnitř a to je to nejlepší ! měj se co nejkrásněji ♥

    OdpovědětVymazat
  4. jsi nádherná slečna a jsi skvělá jak se držíš. moc tě obdivuji a tvůj blog budu sledovat i dále :) tak se nediv, kdybych náhodou komentovala víc a víc :D měj se krásně krásko :)

    OdpovědětVymazat
  5. ta první fotka je nádherná, jsi moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tvůj blog jsem přečetla s velkým zájmem. To, co sis prožila, mi opravdu sebralo dech a můžu ti jen napsat jediné, jsi neskutečně silná holka, máš můj velký obdiv a mojí velikou podporu. Já mám také určitý zdravotní problém, i když zdaleka ne tak složitý, jako ty a pamatuji si, jak mě porazilo, když mě můj problém diagnostikovali. Nicméně jsem se také nevzdala a začala bojovat. Někdy mi síly dojdou, ale přesně jak píšeš, musíme se nadechnout a jít dál. Jen jediné si myslím, život je svině, ale umí být i krásný a je nutné se prát právě o to krásné.
    Držím ti moc palce a neboj se, vlasy dorostou, hlavně, aby ses vyléčila, to je důležité.

    OdpovědětVymazat