pátek 19. července 2013

Konečně jsem se vyspala :D

Ve středu jsme byly znovu u doktorky, protože se mi špatně dýchalo. Všechno bylo v pořádku, na rentgenu nic nebylo. Pak jsme dostaly recept na ty opiátové prášky (Paladone).
Po doktorce, jsme šli k Dr. Popprerovi (který mi předepsal rehabilitace), řekly jsme mu problém jaký se zády mám. Pročetl si zprávy od doktorky a pak mě ošmatal a zeptal se, kde mě to bolí. Ve zprávě se dočetl, (teďka nevím jak to napsat aby jste to pochopili) že mám srostlou bránici s pleurou (poplicnicí), takže tu bránici mám vtaženou a nepracuje tak jak má, protože vlastně pracuje jako píst, moje ne. Takže dýchám pouze horší polovinou plic, vůbec se mi nerozpíná část, dole u žeber. Z toho pan doktor usoudil, že proto mě bolí ta záda, právě kvůli té bránici a, že se mi to nerozpíná, bolí mě totiž dolejšek žeber, a na zádech v té samé úrovni. Také mě bolelo, když mi šáhnul pod žebra. Samozřejmě ale nevyloučil ani to, co si myslí doktorka (že by něco mohlo bejt v kostech), to by prý mohla bejt druhá varianta. Ale rozhodně to jeho vysvětlený  bylo pravděpodobnější a hrozně nám to zvedlo náladu.
Ale na druhou stranu vůbec neví co s tím má dělat, že to je problém. Říkal, že časem by to mohlo trochu povolit, ale že dýchat jako normálně zdravý člověk už nikdy nebudu. Zatim mi předepsal jen výřivky, takže si budu užívat pohodičku ve vodičce.

K těm práškům, předevčírem jsem si ho poprvý dala, na noc, a... VYSPALA JSEM SE, po dlouhý době :) akorát jsem se v okolo 5h produbila, že si dojdu na WC, a bylo mi totálně blbě (ale to není z toho prášku). Včera jsem si to taktéž dala (a bylo mi zase blbě, když jsem se probudila na wc) a taky jsem se vyspala, takže zabírá a je to super. Baklofen (kterej jsem brala předtím) beru jen před den.

A teďka k tomu jak mi bylo blbě. Mám další alterntivní léčbu, která se jmenuje MMS, přemejšlim jestli o tom mám udělat článek, co to je vlastně je a jak to působí. Ale tak asi jo... tak to bude příští článek.

http://stream1.gifyo.com/pictures/65/large/50c640561cec25ac074aa20622304102-743404110.gif

FB stránka, přidejte se: Amputee Life - LDK
ASK ME - http://ask.fm/DianaKlibaniova


4 komentáře:

  1. Milá Diano, jsem moc ráda, že máš léky, po kterých se vyspíš a odpočineš si, můžeš prosím napsat název?

    A o MMS určitě článek udělej, hodně lidí to zajímá. Dávkování, ředění, kde ho nakupujete, jak a s čím užíváš. Vedlejší účinky, jak na ně... Předem díky. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dio,

    občas čtu tvůj blok, je neuvěřitélné jaký je tvůj přístup k celé nemoci!Svými příspěvky inspiruješ mnoho lidí.
    Hlavní důvod, proč ti píšu, je ale ten, že bych ti ráda nabídla konzultaci/info (nevím jak to napsat) ohledně léčby MMS, protože jsem touto léčbou prošla a vzhledem k tomu, že je v ČR nelegální (není registrovaná) je těžké sehnat někoho kdo s ní má zkušenost. Ráda bych ti o tom napsala více, ale nechci ti tu spamovat :) Takže tady je můj email: AilaL@seznam.cz (jsem z HK,jako menší jsem tě několikrát viděla zpívat ve škole v Čeperce, to jsi měla taky krátké vlasy a seklo ti to :) )

    OdpovědětVymazat
  3. Už napiš! Hrozně ráda to čtu. :)

    OdpovědětVymazat