čtvrtek 4. července 2013

Můj miláček Diamond

Je tu slibovaný článek o mém úžasném pejskovi Diamondovi :)


Dostala jsem ho na svoje narozeniny. Byl takový malinký černobílý klubíčko, hrozně roztomilej, nevinnej. Hrozně mě štve, že jsme neudělali fotky v ten první den, co jsem ho dostala.
Narodil se 19.10.2012, takže teďka mu je 8měsíců. Je to střední německý špic, hrozně uštěkaný a drzý plemeno :D Našli jsme si ho přes inzerát na internetu a mamka s babičkou potom pro něj dojely.
Dajmíček je takovej, že se nikdy neurazí, i když mu dáte ten největší výprask, prostě je "šťastnej" dál. Hlavně je šťastnej, když mu hodíte míček (asi jako každej pes), ale po chvíli ho to omrzí a někam si s tim míčkem lehne, ale jakmile mu ho vezmete, zase za  nim šupajdí jak zběšenej.
Hrozně ho baví štěkat na hadici, když zalejvám kytky, pak chudák když už dozaleju, tak kouše do té hadice a kňučí, že ten kámoš už nestříká.
Dajmíček už je v takovým věku, kdy potřebuju samičku, takže jsem ojíždí nohy, určitě to všechni znáte. Koukala jsem na net a našla hot doll, plastová samička, určitě všichni víte co myslím, s rodinou jsme se schodli, že by jsme mu to někdy koupili, když na to narazíme.
Samozřejmě ho i učíme. Umí sedni, lehni, fuj, ale někdy se mu prostě nechce. A dále se učíme "zůstaň", k noze, popros. Moc rád se neučí, ale tak za pamlsek by dal všechno :D
Je to takovej všežravec. Papriky, kedlub, hrozno, maso, bordel, pavouky, brambory, omáčky, a všechno možný, to on může a chutná mu to. Opravdu sežere všechno možný. Vždycky otravuje u stolu, a většnou podlehneme šermu "psích očí" a něco mu dáme.


když byl ještě menší

Vždycky je hrozně otravnej, když si chce večer hrát a pořád kňučí a štěká. A nebo si lehne ke dveřím na tesaru a prostě štěká. Čím je starší, tím víc štěká, opravdu HROZNÝ.
Dělá ze sebe hrozně namachrovanýho, ale když uvidí velkýho psa, tak se potentuje strachy :D Teďka už štěká i na cizí lidi když k němu jdou. Dřív k nim šťastně běžel a nechal se hladit.

Stejně to je ten nejhezčí, nejmilejší a nejúžasnější pes na světě :)



5 komentářů:

  1. Krásný a užasný pejsánek :) A.

    OdpovědětVymazat
  2. bordel, pavouky.. :D to mě pobavilo :D je krásnej :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako vždy mě tvůj článek pobavil :D
    poslední fotka je nádherná, pěkně zaostřená :)
    sousedi u nás na chalupě mají taky psa, který nám vždycky pobíhá za zahradní hadicí, šílený :D

    OdpovědětVymazat