neděle 28. července 2013

Po dlouhý době

Všem čtenářům se omlouvám, že až takhle pozdě píšu článek. Bohužel mě kolily prášky (pořád jsem spala), teďka dostávám přes den menší dávku, takže aspoň na to odpoledne-navečír nespím a konečně můžu napsat článek.
Záda pořád bolej, nic se nezlepšilo, ale i nezhoršilo.
Co je novýho, je to, že jsem byla poprvý u psychologa (myslim, že to bylo ve čt. nebo pá.). Vůbec se mi k němu nechtělo, protože mě nebaví se někomu zpovídat a už vůbec se mi před někym cizím nechce brečet. Chtěl po mně nějaký osobní informace (s kym bydlím, hobby, apod,...) a pak se mě zeptal, jestli teda můžeme pokračovat, souhlasila jsem. Vyprávěla jsem mu o tom jak se mi to stalo a co všechno jsem prožila až do teď, když jsem končila poslední větou (která směřovala k současti) tak už se mi chtělo brečet, protože vim, že už jsem docela z toho všeho na měkko, protože de do tuhýho. Doktoři pro mě už žádnou léčbu nemaj (max. kdybych znovu zkusila tu experimentální, ale nechce se mi zatím do toho), takže mám teď jen tu alternativní. Zatím žádné dobré výsledky.
Sezení u psychologa nebylo až tak špatný, ale vždycky když jsem doma, tak se mi k němu vůbec nechce. Zatím k němu budu nadále chodit.
Už jsem zase unavená, takže končim. Články teďka nebudou dlouhý a nebudou každej den.


38 komentářů:

  1. Mila dianko , narazila jsem náhodou na tvůj blog a chci ti napsat , ze jsi neuvěřitelně statecna a mila slečna , ja jsem 2x starší než ty , a upřímně tak jako ty bych to nikdy nezvládla . Víš co se říká , věř a vira tvá te uzdraví ! Ja věřím , ze vse dopadne dobre a ty budes zase šťastná a zdravá , mas neuvěřitelnou životní silu a ta ti pomůže !

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj slečno, nedávno jsem náhodou narazila na tvůj blog, celý ho pročetla a od té doby jej sleduju. Nebudu ti psát jak jsi silná a statečná, ne z toho důvodu, že by to nebyla pravda, protože je, ale už jsi to určitě slyšela 100000x :) vůbec si nedokážu představit, čím vším sis musela projít a jak to všechno zvládáš, jsem tady na světě asi o 5 let déle než ty a od tebe bych se mohla učit.. my všichni jak ti píšeme bychom ti přáli jen to nejlepší, bohužel to není v našich silách, ikdybychom stokrát chtěli, tak jen drž se!! buď taková jaká jsi teď a nikdy se nevzdávej, svět potřebuje lidi jako jsi ty.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, sleduju a čtu tvůj blog. A chci ti napsat že jsi moc statečná a odvážná. Moc ti přeju aby jsi tu hnusnou nemoc přeprala a měla konečně klid! Určitě to zvládneš , jsi statečná holka! Drž se !! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. máš můj obrovskej obdiv... já bych to nezvládala jako ty...drž se !

    OdpovědětVymazat
  5. Nejdřív nemůžeš spát, pak zas spánek celý den... musí to být na palici, snad se to brzo srovná :)
    Já k psychologovi vždycky chodila ráda. Je to narcistické, ale je to tak: ráda mluvim o sobě :D A psycholog byl jedinej, kdo mě opravdu poslouchal, protože za to je taky placenej že :D Bohužel to mám s mnoha kamarádkama tak, že vždycky když mluvím já, vypadají už dost nervózně, že by rády mluvily o sobě. Tak většinou radši nemluvím vůbec. Ale pomohlo mi to hodně, naučila jsem se formulovat svoje myšlenky a pocity do slov. A ono ty emoce pojmenovat a vyjádřit je prvním krokem k jejich překonání. I když ne vždy to jde..

    OdpovědětVymazat
  6. Odpočívej v pokoji Dianko....Bojovala jsi statečně. A.

    OdpovědětVymazat
  7. a co se vůbec stalo, že to bylo tak rychlé? :((

    OdpovědětVymazat
  8. :( byla jsi statečná! Odpočívej v pokoji..

    OdpovědětVymazat
  9. Dio, budeš mi chybět. Doufám, že je Ti tam nahoře lépe! dejw

    OdpovědětVymazat
  10. Drahá dianko,je to jako rána z čistýho nebe.Už tu s námi nejsi a já pevně věřím že tam kde ted jsi ,jsi šťastná! A myslím že díky tobě spousta lidí nebude brát život jako samozdřejmost,protože nikdy nemůžem vědět kdy odejdem...všichni jsme ti nejen v Hradci ale i po cely ČR fandili ! Bude nám tu chybět tvůj optimistický pohled na svět budeš tu chybět TY ! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Odpočívej v pokoji. Konečně je ti dobře a věřím, že se na nás shora díváš. Byla jsi statečná a silná holčina a já k tobě vzhlížela. Ať jsi šťastná tam nahoře <3

    OdpovědětVymazat
  12. Posílám tisíc vzdušných pusinek tam k tobě nahoru. Byla jsi a zůstaneš mým vzorem už napořád. Snad už je ti lépe ..

    OdpovědětVymazat
  13. Odpočívej v pokoji, my na Tebe nezapomeneme!

    OdpovědětVymazat
  14. Dianko, teď už tě nic nebude bolet...zůstaneš velkou inspirací...byla jsi neuvěřitelně statečná...

    OdpovědětVymazat
  15. Byla jsi (a vždy budeš) mým obrovským vzorem, myslím, že spoustě mladých lidí jsi otevřela oči a ukázala jim, jaké hodnoty jsou v životě opravdu důležité. Máš můj neskonalý obdiv, nikdy na tebe nezapomenu. <3

    Celé rodině posílám spoustu síly a moc mě to mrzí, jsem z toho zdrcená, i když jsem Dianku osobně neznala.

    Možná by jednou, za nějaký čas, nám Diančiným obdivovatelům, pomohlo malé vysvětlení, co se za ty dva týdny semlelo, doufám, že moc netrpěla, chudinka malá. :(

    OdpovědětVymazat
  16. Moje drahá Dian,
    včera, když mi tu správu ségra řekla, byla jsem naprosto v šoku. Ačkoliv jsi k nám byla vcelku cizí, tvůj příběh se nás velice dotkl, celé rodiny. Dokázala jsi u většiny lidí to, co málokdo. Otevřela jsi mnoha lidem oči, podělila jsi se o svojí bolest a svůj strach s ostatními a všichni, právě díky tvému neskutečnému optimismu, síle a vůli, jsme ti drželi palce.
    Tahle zpráva byla neskutečná rána pro všechny ty, kteří ti drželi palce. Myslím si, že prášky zkrátka už byly velice silné a neuneslo to tvé srdíčko. Alespoň mi to sedí podle toho, že jsi psala, že celé dny spíš. Děda zemřel stejně a můj mazlíček také. :( Já, i celá moje rodina jsme věřili tomu, že to zvládneš, že tu mrchu překonáš. Bojovala jsi ale statečně! Všichni kolem tebe na tebe mohou být hrdí. Budeš nám tu ale velice chybět. Bude mi chybět psaní s tebou a bude mi chybět i těch pár vět, které jsme spolu poslaly do světa.
    Protože na pohřeb přijet nezvládnu, zašlu ti kytici, ale to ty z té nebeské výše uvidíš.
    Nikdy na tebe nezapomeneme! Rodině přeji upřímnou soustrast a mnoho síly do dalších dnů.

    OdpovědětVymazat
  17. Dianko,
    je mi líto, že jsem ti toho nestihl tolik říct.
    Miluju Tě.

    OdpovědětVymazat
  18. Dianko, doufám, že ti je už dobře. Pro mnohé jsi a budeš velkým vzorem. Je neuvěřitelné kolik síly jsi měla! <3 Nezapomeneme na tebe. Budeš nám chybět.

    OdpovědětVymazat
  19. Je mi to líto Dianko!:( Držela jsem ti palce,aby ses uzdravila...Znám tě jenom od vidění a na FB. Ikdyž jsem se rozbrečela,že už nejsi mezi námi ale v nebíčku. Aspoń doufám,že už je ti líp na nebíčku.Budu na tebe vzpomínat. A.

    OdpovědětVymazat
  20. Upřimnou soustrast rodině,kamarádum a všem kdoj í znal a měl jí rad! Byla jsi silna a statečná ! #r.i.p #respekt! Odpočívej v pokoji !♥ Bans :(

    OdpovědětVymazat
  21. Nedokážu to pobrat. Byla jsi blízká kamarádka.. nikdy nezapomenu. Mysli na nás a pořádně si tam nahoře užívej. Doufám že mě podržíš nějakej supr flek :). V sobotu Ti dám psolední sbohem. Navždy budeš v moji mysli a srdci... věděla jsi toho o mě spoustu. Vždycky sis uměla udržet dobrou naladu.. neumím si představit že jsi nás tu nechala. Jediné co mě těší je že nebe teď s tebou bude jasnější protože vždycky když se tam podívám budu tam vidět tebe a tvůj usměv :)a když se setmí... budeš další z mnoha zářících hvězd :).. bude ale jedna věc kterou se od těch všech budeš lišit.. a to tvá krása! :) . Odpočívej v pokoji. Tvá Klárka P. <3

    OdpovědětVymazat
  22. Můžete sem prosím, ten kdo je zasvěcenější, napsat, co se stalo? Myslím si, že lidé, kteří si s Diou psali, nebo jí drželi palce, mají právo vědět, proč to vše najednou vzalo tak rychlý spád. Selhaly plíce? Nebo srdce? Nebo co se stalo?
    Děkuju za info

    OdpovědětVymazat
  23. Dianka umřela v nemocnici, pravděpodobně kvůli plicím, protože nemohla ani dýchat. Měla silné dávky morfia.

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Dianko, moc jsem ti fandila a věřila, že to všechno překonáš :( Byla jsi mým vzorem. Jsi pro mě supehrdina. Věřím, že jsi se dostala do nebe a že tam necitíš žádnou bolest a máš i obě nohy, protože vím, že v nebi je každý dokonalý. Ty jsi byla dokonalá i tak :). Odpočívej v pokoji :) ikdyž jsem tě neznala nikdy na tebe nezapomenu :)

    OdpovědětVymazat
  25. Milá Dianko,
    Jsem hrozně ráda za to, že jsem tě mohla poznat. Tenkrát to bylo v páté třídě. Nikdo si nedokázal zapamatovat tvoje příjmení :D dnes už to je naopak. Každý tě zná, jako tu holku, co se statečně prala s tou zákeřnou nemocí. I přesto, že jsi ji nepřekonala, ukázala jsi ostatním, že život může být až do poslední chvíle sranda. Je mi to moc líto a doufám, že se tam nahoře má už dobře. Byla jsi slunce v tomhle pochmurném světě.

    OdpovědětVymazat
  26. Dee ,Dyky , Dianko , Žehličko.. Takhle sem ti řikal ..Ty mě Prasla,féne, vole.. :( Když sem se to dozvěděl celkem sem čuměl.Věděli jsme o sobě celkem hodně.Jen škoda že už nikdy nebude ta 'večeře'. Tolik jsme si toho neřekli.Doufám , že tam kde jsi, je ti líp.Byla si vzorem pro všechny. :'( R.I.P.

    OdpovědětVymazat
  27. Můžete prosím někdo napsat jaký byl pohřeb? Nebo ideálně dát nějaké fotky pro ty, kteří se nemohli dostavit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Překvapivě" jsme na pohřbu nefotili. Jinak pohřeb byl moc hezký - viz poslední článek. Byl veřejný, bylo tam tedy celkem hodně lidí. Myslím, že by Dija byla ráda, že tam mohla mít všechny :)

      Vymazat
  28. Dianko,
    vždycky jsem Ti chtěla napsat, jak jsi neskutečně silná, pozitivní a jak moc Tě obdivuji. Bohužel jsem to nestihla, ale věřím, že tam ze zhora si to přečteš. Pro mě jsi a budeš obrovskou inspirací.
    R.I.P.

    OdpovědětVymazat
  29. Netuším, zda si tu někdo přečte, bohužel hlavně Dianka ne. Na tento blog jsem narazila před pár týdny. Četla jsem pečlivě každý článek a někdy mi z toho šel i mráz po zádech. Každopádně tato mladá slečna má můj největší obdiv, i když to nedopadlo dobře, bojovala s velmi zákeřnou nemocí, musela se vyrovnat se všemi komplikacemi a žila dál. Já bych tohle nezvládla. Uvědomila jsem si, že na světě se dějí některým lidem i horší věci než mně. Je mi strašně moc líto, jaký tvůj příběh měl konec. Život není fér, není spravedlivý, je hodně krutý. Všem pozůstalým vyjadřuji upřímnou soustrast. Dianko, odpočívej v pokoji.
    Vím, že teď je těžké, o tom všem psát, ale až to půjde, myslím, že nejsem jediná, kdo by chtěl znát, co se vlastně s Diankou stalo, že tak náhle zemřela.

    OdpovědětVymazat
  30. Dianko četla jsem tvůj blog od začátku a držela ti tolik pěsti abys to zvládla.je mi to líto a tečou mi slzy,doufám že ti je tam kde jsi o dost lépe a že tě nic už netrápí.Byla jsi a vlastně stále jsi mou velkou inspirací Eva

    OdpovědětVymazat
  31. fotky z pohřbu???? jste padlý na hlavu? Copak tohle se dělá? Lidi přemejšlejte! A hlavně: soustrast se nepřeje, ale vyjadřuje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tenhle komentář. Fotky z pohřbu opravdu nemáme, nevím, kdo by je chtěl mít zarámované v albu ;)

      Vymazat
  32. Dobrý den/Ahoj..sice budu opakovat většinu z toho, co tu píše většina lidí, ale..
    Diju jsem bohužel osobně neznala, na votocvohoz.cz jsem narazila na její fórum, následně na blog a vyměnili jsme si pár vzkazů.. Má můj obdiv za tu bojovnost a pozitivní myšlení.. moc statečná a silná byla... Bohužel to nestačilo k tomu, aby svůj boj vyhrála :( Má můj neskonalý obdiv!
    Snad tento blog alespoň bude inspirací pro ostatní.. Ať už pro někoho, kdo bojuje s podobnou nemocí a nebo pro někoho, kdo si říká nebo myslí, že jeho život nestojí za nic a nemá smysl..

    Dianko měj se tam nahoře krásně, buď šťastná :)

    P.S.: Opravdu nechápu příspěvek ohledně dotazu na pohřeb a fotky - dotyčný/ná asi nikdy na pohřbu nebyl/a, že má vůbec takový dotaz..Jednat se o mou rodinu tak mě to maximálně urazí, naštve..nezbývá než jen kroutit hlavou.. J.

    OdpovědětVymazat