pondělí 17. června 2013

Současnost

http://stream2.gifyo.com/pictures/220130616/large/8dbaa0137920d26b4ebf53f7b0bbfdfc-339213577.gif 

Jak to semnou teďka vypadá?
Cejtim se naprosto skvěle, užívám života. Poslouchám celý dny písničky. Půl dne u počítače a druhá půlka venku (do školy nechodím, takže se nemám jak stresovat). Chodím spát okolo 11-1h. A probouzím se v 8-10h. Mám prostě pohodovej život.

Zdravotně jsem na tom pořád stejně. Mikrometastázy pořád mám, ale ve čtvtrek jdu na CT, takže uvidím, jak to s nima vypadá. Hnedka po CT budu hospitalizovaná zase v nemocnici, ale asi jen na dva dny, vyndaj mi centrální katetr (centrál). Takže budu "volná" :D Akorát si budu muset "vypěstovat" nějaký žíly, protože když se zbavím centrálu, tak mně budou odebírat krev normálně ze žil.

Jak přijímám léto?
VEDRO, VEDRO, VEDRO. Chodim ven od večera, jinak bych tam zhebla. Já mám nejradši začátek listopadu (pro mě prostě ideální roční období).  Veřejným koupalištím je konec :D Nechci aby mě někdo očumoval a nespustil ze mě oči, a to jen proto, že nemám nohu. Takže přemejšlim, jestli nemám překecat babičku a navrhnout jí, jestli nechce na zahradě postavit bazén (místa tam je dost). Ještě by taky bylo dobrý mít plavky :D

Mimochodem, už jsem byla asi 3x na rehabilitaci, a dvakrát už jsem chodila. Je to makačka jak prase, ale baví mě to. Musim teďka doma cvičit a posilovat bederní a hýžďové svaly :P Přišli jsme nato, že když jsem si byla prvně pro protézu (tak jsem si jí zkoušela a chodila s ní trochu), tak jak jsem s tim chodila, bylo úplně blbě. Na rehabilitaci mi teda ukázali jak nato správně. Zatím chodím jen o bradlech, jinak bych to nedala, ani na berlích ne. Ještě toho mám hrozně moc před sebou.
Určitě jsem někdy dám fotky a video jak pajdám.

Nějaký otázky? Buď do komentářů nebo http://ask.fm/DianaKlibaniova

5 komentářů:

  1. Sis, překecej babičku! ;) Aspoň se nám splní náš dávnej sen :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nie ste nahodou z rodiny? U nas uz tiez padol takyto napad ........

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj:) jaky je tvůj oblíbený film? Jsi Šikula :) tenhle web se ti opravdu povedl a ty tvoje články mají hlavu a patu (y) hodně štěstí přeje Jonat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch je hodně :D Ale posledně jsem se koukala na The Divide, tak ten mě dost zaujal. Je takový sci-fi a to já miluju (ifantasy)

      Vymazat