středa 19. června 2013

Vyndání centrálního katetru + rehabka

Čeká mě vyndání centrálu, takže už se budu moct koupat bez omezení.
Zítra v 8:30 musím nejdřív na CT, a pak jít na lůžkový, aby mě hospitalizovali. Pak budu muset čekat na anesteziology. Potom mě možná pustěj ještě na dvě hodiny domů. V pátek ráno budu mít ten výkon, a když všechno půjde tak jak má, tak by mě pustili hned v ten den odpoledne nebo večer.
O víkendu se nejde nic jinýho, než nakupovat :D

Dnešní rehabka byla fajn :) vlastně všechny jsou fajn, protože mě bavěj. Na bradlách jsme zkoušeli zase něco novýho. Tentokrát jsem chodila na tři doby: "Obě ruce, pak zdravá a protéza". Zkoušela jsem i se chytit jen jednou rukou a udržet balanc na protéze, ale nešlo to :D fakt ne. Znovu jsem chodila přes barel a po barelu. A nakonec samozřejmě i normální chůze. Je to odedne lepší a lepší, což mě moc těší. S rehabilitační jsme se dneska i bavili o těch lepších protézách, což jsou C-leg a Genium. Genium je zatim ta nej. Prej stojí asi tak 800 000kč :D


3 komentáře:

  1. To je fajn,že to chození jde ;-) určitě natoc ještě jedno video za čas,ať se s tebou můžeme radovat z pokroků! :-) máš tak pěknej preklep v anesteziolozích, docela jsem se zasmála :-D:-D a ta cena,no páni, to je tak moc drahý? Pro zajiavost,co stála ta tvoje? Hradí to pojišťovna komplet nebo si musíš pridat? Drzim palce ať jsi zase brzo doma! ;-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo určitě natočím :) Jo díky, už jsem to opravila. Jojo je to drahý, ale chápu to, protože je to fakt vymakaný :) A myslim, že zrovna tuhle pojišťovna neplatí (platěj C-leg, taky jedna z lepších protéz)
      Ta moje stála asi 80 000, ale to platila pojišťovna

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat