středa 17. července 2013

Pokračování...

15.7.2013
Před hodinou jsem si vzala prášek proti bolesti, tak zase můžu v klidu psát.
Bolesti zad pořád jsou, ale mění se. Někdy to bolí na lopatce, někdy po celých zádech a jindy po celé pravé straně. Teďka mě to bolí na pravém boku. To je už unavující a nebaví mě to.
Poslední dvě noci jsem nemohla vůbec spát, takže mi babča s mamkou dělaly horké obklady. Až zejtra jdeme za doktorkou, takže ještě jednu noc si prožiju. Poté uvidíme, co dalšího mi doktorka předepíše, něco silnějšího.

17.7.2013
Včera jsme byli u doktorky, předepsala mi Aulin a nějaký prášky (náplasti jsou prý návykové a ty mi zatím ještě nechce dávat), které jsou podobné těm mini opiátům :D. Včera jsem je ještě neměla, protože je v lékárně nemělo, takže si du pro ně dnes. Dnešní noc byla taky s obkladama, ale díky aulinu, mě bolely míň, stejně jsem se nevyspala -_-

Napadl mě dost super článek, který napíšu, ale nějakou dobu to bude trvat. Budou v něm napsané klady, zápory a vtipné "okamžiky" s jednou nohou. Budu si to vždycky někam psát abych to nezapomněla, zatím mám napsané jenom 3 věci :D, budu toho potřebovat víc, aby z toho byl článek, takže tady nejspíš bude asi až za 2týdny.

A věřte tomu nebo ne, ale takhle jsem vypadala, když mi vypadaly vlasy, obočí a řasy

Vlasy pryč, řasy pryč a skoro obočí pryč, bílá pleška (jen zezačátku, pak se mi to sjednotilo :D)

 Tady ještě řasy a obočí mám

Založila jsem si FB stránku, tak se kdyžtak přidejte: Amputee Life - LDK
ASK ME - http://ask.fm/DianaKlibaniova

3 komentáře:

  1. tak aspoň že to bolí trochu míň.. Byla jsi ale pořád hrozně pěkná.. I bez obočí a řas, což je zvláštní, ale máš krásnou tvář, že ji nemusí nic lemovat :)
    na ten článek se budu těšit! :D ;)

    OdpovědětVymazat
  2. super fotky a celý tvuj blog:) drž se :) !

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně, mě kdyby vypadalo obočí, řasy a vlasy tak vypadám jako jeden velkej nos :D Tobě to sekne i tak!

    OdpovědětVymazat